Έξυπνο σπίτι και ασφάλεια

Έξυπνο σπίτι και ασφάλεια

Το έξυπνο σπίτι έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει τον υφιστάμενο συναγερμό σας στο δίκτυό του και να λειτουργεί συπληρωματικά με επιπλέον δυνατότητες,  ή να σας καλύψει αν δεν έχετε ήδη εγκατεστημένο έναν.

Υπάρχουν τόσα προιόντα που μπορούν να υλοποιήσουν οποιαδήποτε πιθανή ή απίθανη ανάγκη σας.

Ίσως να θέλετε για παράδειγμα, αν υπάρχει κίνηση στην βεράντα σας, μαζί με τον ήχο της σειρήνας να ανοίγουν όλα τα περιμετρικά φώτα του σπιτιού σας.  Επιπλέον εφόσον υπάρχει παραβίαση στο χώρο σας να κλειδώνουν αυτόματα κάποιες πόρτες, ή να στέλνουν οι κάμερες σας φωτογραφίες στο κινητό σας.

Εναλλακτικά σε περίπτωση απουσίας συστήματος συναγερμού, απλά με την χρήση αισθητήρων κίνησης  να ενεργοποιήτε το κουδούνι της εξώπορτας που θα μπορεί να λειτουργεί σαν alarm συναγερμού, ή να προστεθεί μια σειρήνα που θα λειτουργεί σαν κανονικό  κουδούνι (με διαφορετικούς ήχους), η ακόμα και για να σας υπενθυμήσει κάτι που ξεχάσατε!

Τα σενάρια που μπορούν να δημιουργηθούν με το έξυπνο σπίτι και τους συναγερμούς είναι αμέτρητα ενώ μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στις οποιεσδήποτε σχετικές ανάγκες σας.