ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

σύστημα ασφάλειας Σας απασχολεί η ασφάλεια του χώρου σας?

Μπορούμε να σας καλύψουμε πλήρως παρέχοντας  ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

συστημα ασφάλειαςΗ GTSN μπορεί και ολοκληρώνει διαφορετικά υποσυστήματα ασφάλειας όπως συναγερμούς και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, δημιουργόντας ένα ενιαίο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που θα σας καλύψει πλήρως.

Έτσι μπορείτε όχι μόνο να γνωρίζετε αν υπάρχει εισβολή στο χώρο σας, αλλά και να τον παρακολουθείτε απο οπουδήποτε και αν βρίσκεστε με ανίχνευση κίνησης/ήχου, καταγραφή και άμεση ειδοποίηση μέσω sms, φωτογραφιών και ζωντανής μετάδοσης.

Είμαστε οι επίσημοι συνεργάτες της Sigma Security στα πρωτοποριακά κέντρα Proteus / Orpheus.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

  • Ενσύρματοι / ΑσύρματοιMarshal-Security
  •  Laser
  • Πυρανιχνεύσεις
  • Λήψη σημάτων ειδοποίηση / παρέμβαση
  • Διαχείρηση συναγερμών απο smartphone/tablet

Επιπρόθετα σας παρέχεται η δυνατότητα της αμφίδρομης επικοινωνίας με το χώρο σας.   Η αλληλεπίδραση αυτή μάλιστα καθορίζεται απο εσάς.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε απο οπουδήποτε το σύστημα συναγερμών και ασφάλειας, το φωτισμό, τα multimedia, τον κλιματισμό το πότισμα του κήπου σας, το άνοιγμα/κλείσιμο παραθύρων ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε σύμφωνα με το σενάριο που εσείς επιλέγετε.

Αυτό αποτελούσε μια ακριβή επιλογή, και που που απευθυνόταν μόνο σε οικοδομές υπο ανέγερση.

Όχι πιά. Όποιο και άν είναι το σπίτι σας, μικρό ή μεγάλο, υπο ανέγερση ή κατοικημένο, υπάρχει πλέον μια λύση στα μέτρα σας.

Υλοποίηση έξυπνης κατοικίας

Ο προσεκτικός σχεδιασμός απλοποιεί την διαδικασία ώστε ακόμα και το “έξυπνο σπίτι” να υλοποιηθεί εύκολα, γρήγορα και σε λογικό κόστος