ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ:  Πέρα απο τις γνώσεις μας, η εμπειρία μας στο χώρο της πληροφορικής στην GTSN τεκμηριώνεται απο το 1994.

Στόχος μας είναι σε ότι κάνουμε, να συνδυάζεται το αποτέλεσμα με την απλότητα στη χρήση.

  • Αναβάθμηση λειτουργικών συστημάτων σε ανοιχτό κώδικα Linux
  • Υποστήριξη επιχειρησιακών υποδομών
  • Φορητότητα εφαρμογών
  • Υποστήριξη Windows
  • Κατασκευή ιστοσελίδων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣας προτείνουμε την μετάβαση των πληροφοριακών συστημάτων σας σε λειτουργικά συστήματα ανοιχτού κώδικα Linux για πολούς λόγους. Μερικοί απο τους αυτούς είναι οι εξής:

Αξιοπιστία. Το 85% των συστημάτων του internet τρέχει σε πλατφόρμα Linux.

Ταχύτητα. Ο κώδικας είναι συμπαγής και γρήγορος άσχετα με την διανομή που επιλέγουμε.

Ασφάλεια. Τα συστήματα Linux ΔΕΝ έχουν ανάγκη απο antivirus s/w

Ευκολία χρήσης και διαχείρησης (ναί αυτό είναι η πραγματικότητα). Επιπλέον, λόγω ύπαρξης πάρα πολλών διανομών, μπορούμε να σας προτείνουμε κάποια που έρχεται “γάντι” σε εσάς.

Κόστος. Το linux έρχεται χωρίς κόστος καθώς ο ανοιχτός κώδικας δεν ανήκει σε κάποια ιδιωτική εταιρεία αλλά σε όλους όσουν τον χρησιμοποιούν. Οι περισσότερες εφαρμογές καθημερινής χρήσης είναι επίσης ελεύθερες.linux

Το Linux είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο διαδεδομένο απο ότι πιστέυουν πολλοί, καθώς το συναντάμε στους εξυπηρετητές του ιντερνετ, στα παναπιστήμια όλου του κόσμου, στα συστήματα της NASA, στα κινητά & tablet Android, στα συστήματα της Google, στους καρδιακούς βηματοδότες, στο CERN, και οπουδήποτε αλλού η αξιοπιστία και η ταχύτητα είναι κρίσιμες.

Το συναντάμε πλέον και σε ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό οικιακών υπολογιστών.